Servis Flavt Logo Domov Servis flavt Pogosta vprašanja Kontakt-lokacija Cenik Povezave
   
  Igor Mlakar
Gabernik 73a
2314 Zg. Polskava

Tel.: 02/ 80 35 177

GSM: 031 889 691

 
   
   
  Danes smo:
20.4.2024, 4:29:44 vaš IP naslov:
18.220.126.5
števec obiskov:
5999

 
   
   
translate.google.com
   
Heydays srebrna zascita
 



SERVIS MEHANSKIH POŠKODB

Včasih se nam v trenutku nepazljivosti ali v delčku nezbranosti dogodi nočna mora vseh lastnikov flavt - mehanska poškodba, ki neizbrisno zaznamuje vašo glasbeno pot.

Ravno za takšne primere raznovrstnih mehanskih poškodb smo opremili našo delavnico za odpravo te nočne more. Tako vam v našem servisu omogočamo popravilo teh poškodb.

Pri popravilu skrbno pazimo, da puščamo minimalne sledi ravnanja na flavti. Te nato odstranimo s strojnim poliranjem. Žal pa je na posrebrenih/ponikljanih flavtah ta možnost omejena, saj lahko hitro odstranimo posrebren/ponikljan sloj, kar je lahko za nekoga moteče.

Zato se za to možnost dogovorimo z vsakim naročnikom servisa posebej. Obstaja tudi možnost nikljanja, srebrenja instrumenta ter njegovih delov. Mnogokrat je po ravnanju (odvisno kateri del flavte je bil poškodovan) potreben Osnovni servis, da povrnemo flavto v prvotno stanje.

Orodje-za-mehanske-poskodbe-modro



 
©2023 www.servisflavt.si [Igor Mlakar] | Vse gradivo je avtorsko zaščiteno in kopiranje je prepovedano brez privolitve avtorja. Za izdelavo spletne strani in spletno gostovanje je poskrbelo podjetje sloHost.